Interieurstyling voor senioren: persoonlijk, praktisch en met pit

Interieurstyling voor senioren: persoonlijk, praktisch en met pit

Interieurstyling voor senioren, oubollig? Een misverstand van jewelste en ik ga er mijn persoonlijke missie van maken om dat idee de wereld uit te helpen :-). 

Voor elk klant, jong of oud, vertrek ik altijd van de persoonlijke levensstijl. Ik luister, stel vragen en vertaal dit in een eigentijds interieurplan met een instant thuisgevoel. Lichte tinten, warme stoffen, sfeervolle verlichting, een moderne look & feel? Ik ben pas tevreden als alles écht matcht.

Interieuradvies voor senioren: comfortabel wonen in stijl!

De kinderen zijn het huis uit. Je huis en grote tuin vragen veel kosten en onderhoud. Je wil op je verdiende oude dag meer reizen en genieten. Dagelijks hoor ik genoeg redenen voor senioren om bewust te kiezen voor een kleinere woning, nieuwbouwappartement of serviceflat. Of misschien is jouw eigen woning aan een stevige opfrissing toe om comfortabeler te wonen? De start van een nieuwe, boeiende levensfase die heel wat interieurvragen met zich meebrengt. En die vragen wil ik heel graag samen met jou beantwoorden.

Interieurstyling voor senioren: ervaring, expertise en passie!

Als interieurstyliste begeleid ik heel wat senioren om een nieuw interieur te creëren met een goede balans tussen authentieke elementen en hedendaags maatwerk. Heerlijk en helemaal mijn ding! Een stijlvol familiestuk, retro naaimachine of opvallende vaas: de combinatie van persoonlijke items die voor jou waardevol zijn, combineer ik graag met nieuwe meubels. Zo krijg je een uniek interieur waar jij je 100% thuis voelt.

“Ik hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak waarbij ik een stijlvol interieur wil creëren in combinatie met veel wooncomfort. De krant lezen in een relaxfauteuil of breien onder een goede lamp? Een goede wooninrichting is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Win-win!”- An Daelmans, Il Sogno Homestyling

Interieur maatwerk vanaf een blanco blad  

Heel vaak hoor ik dat het voor senioren niet altijd evident is om een nieuwe interieurinrichting te kiezen of nieuwe meubels te kopen. Wat is er mogelijk met mijn ruimtes en welke meubelwinkels moet je bezoeken? Hoe moet ik in godsnaam keuzes maken in kleuren, materialen en meubels? Ik schuif graag mee aan tafel om je te adviseren. Géén zorgen, ik blijf ver weg van massameubelzaken. Veel liever creëer ik voor jou unieke meubels die naadloos aansluiten bij je salon, eetkamer of slaapkamer. We bespreken samen wat je mooi vindt en ik ontwerp jouw pièce unique in mooie materialen in een breed kleurenpalet.

interieurstyling voor senioren

Interieurstyling voor senioren, 100% aangepast aan je nieuwe levensfase? 

Gemoedelijk en gezellig interieuradvies 

De herinrichting van je woning vertrouw je het liefst toe aan een ervaren interieurstyliste die rustig de tijd voor je neemt. En dat is exact hoe ik werk: grondig, geduldig en gemoedelijk. Ik trakteer je op een warm welkom en luister aandachtig. Omdat een nieuwe interieurinrichting allesbehalve oubollig hoeft te zijn, heb ik oog en oor voor je unieke levensstijl. Die match ik met een passend, persoonlijk interieur, van meubels tot kasten, van gordijnen tot verlichting. Een gezellige brainstorm over je interieurplan bij een lekker kopje koffie? Dit zit standaard in mijn service!

1. Koffie & kennismaking | Je volledige woning renoveren of 1 ruimte opfrissen? Een appartement of serviceflat inrichten? Bij mij draait alles om jouw woon-DNA en persoonlijke stijl. Daarom leer ik je graag beter kennen! In onze interieurwinkel in Mortsel kan je terecht voor een uur gratis interieuradvies.

2. Plaatsbezoek & persoonlijk plan | Zijn we een match? Fantastisch! Ik kom met plezier bij je langs, analyseer de ruimte en rol een interieurplan uit dat 100% aansluit bij je woonwensen en budget. Extraatje? Ik hanteer een vaste uurprijs die je later kan recupereren vanaf een bepaald aankoopbedrag. Handig!

BONUS: OPRUIMCOACH CHARLOTTE

Ik werk samen met opruimcoach Charlotte van OrganiseMe om senioren te helpen verhuizen, opruimen of renoveren. Boeken, serviezen, bestekken, vazen, … Doorheen de jaren heb je heel wat huisraad en inboedel bij elkaar verzameld. Je kastindeling en opbergruimtes optimaal benutten? Welke meubels wil ik wel of niet behouden? Opruimcoach Charlotte brengt rust in je hoofd en structuur in je huis.


3. Actie & opvolging | Schilderwerken, meubelen op maat, nieuwe verlichting of elegante decoratie: Ik volg de interieurwerken stipt op zonder extra kosten. Samen selecteren we de geschikte stoffen, stalen en kleuren en leiden we de werken in goede banen. Een maximaal resultaat met een minimum aan overlast? Absoluut.

4. Enjoy! | De meubels zijn geïnstalleerd, de lampen hangen op en de kussens worden opgeschud: dan rest er jou nog maar één ding: genieten! Helemaal uniek, helemaal functioneel, helemaal jou. 

Je woning, serviceflat of nieuwbouwappartement in een nieuw jasje? Ik ben razend benieuwd naar je plannen! Spring binnen in de winkel in Mortsel of plan een gesprek in per telefoon, e-mail of via dit contactformulier. 


interieurstyling voor senioren


Interieurstyling voor senioren: persoonlijk, praktisch en met pit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x