Cocoonen in coronatijden: Arte Cose biedt interieuradvies op afspraak

Cocoonen in coronatijden: Arte Cose biedt interieuradvies op afspraak

De voorbije maanden drukte het coronavirus de pauzeknop stevig in. Zowel voor het woon- en werkritme van mijn klanten, als voor Arte Cose, mijn interieurwinkel in Mortsel! Een gezellige thuis creëren in tijden van corona, met maatmeubilair, schilderwerk en gordijnen op maat? Als interieurstyliste gaf ik een creatieve twist aan het ‘nieuwe’ winkelwandelen. Mijn workflow? Die is op maat én op afspraak!

Arte Cose, persoonlijk interieuradvies in Mortsel

Gesloten deuren, extra veiligheidsmaatregelen, shoppen met mondmaskers, … De coronacrisis zette de dagelijkse werking van Arte Cose flink op z’n kop. Het virus daagde me uit om als ondernemer scherp te blijven en creatief uit de hoek te komen. En dat is goed gelukt!

"Ondanks dat onze leveranciers de fabrieken moesten sluiten, is ons atelier blijven doordraaien. Maatkasten, stoelen, dressoirs, bijzettafels, … We bleven maatmeubelen produceren en volgden interieurprojecten vlot én veilig op via Skype. Digitaal binnenwandelen in de woning van mijn klanten? Yes, please!"

Maatmeubelen en interieuradvies in Antwerpen?
Maak je afspraak >>

Interieuradvies Arte Cose Mortsel

Interieuradvies op maat en op afspraak

Een gezellige thuis is een must. Zeker nu we massaal telewerken en cocoonen met onze bubbel van 5! Je interieur vormgeven en verrijken met meubels op maat? Je gordijnen en sierkussens matchen met je persoonlijke levensstijl? Mijn interieurwinkel Arte Cose in Mortsel trekt de persoonlijke kaart en werkt voortaan ook op afspraak.

"Naast mijn vaste openingsdagen op donderdag, vrijdag en zaterdag, kan je voortaan een afspraak inplannen voor persoonlijk interieuradvies in de shop. Samen prikken we een moment waarop ik je in alle veiligheid ontvang en persoonlijk adviseer."

Je salon, slaapkamer of keuken opfrissen met een warme styling en meubelen op maat? Ontdek de troeven van Arte Cose interieuradvies op afspraak!

  • 1-op-1 | Tijdens je afspraak neem ik uitgebreid de tijd om je wensen en levensstijl te leren kennen, je plannen te bespreken en de materialen te bekijken. All eyes on you!
  • Gratis advies | Zoals altijd is het interieuradvies in onze shop volledig kosteloos, ook wanneer je op afspraak komt. 
  • Safety first | Elke afspraak vindt plaats achter gesloten deuren. Het assortiment veilig ontdekken? Onze speciale sprays desinfecteren tafels, stoelen en stoffen in een handomdraai.
  • Persoonlijke touch | Om je te verzekeren van een stijlvol totaalplaatje, ben ik benieuwd naar je huidige inrichting en woonindeling. Stalen, foto’s, stoffen en inspiratie? Breng ze gerust mee!

Interieuradvies Arte-Cose Mortsel

Arte Cose at home

Liever een afspraak aan huis? Ik maak graag tijd voor je vrij! Op verzoek leggen we de agenda’s naast elkaar en plannen we een afspraak in bij jou thuis voor €75,- per uur (excl. btw). Kleuradvies, maatmeubilair, schilderwerk, gordijnen op maat, stoffen en stalen, … Om je te garanderen van een veilige aanpak, draag ik een mondmasker en bewaar ik de nodige afstand tijdens mijn bezoek. Alles zodat jij je op-en-top op je gemak voelt!

De beste tips rond interieur, decoratie en maatmeubilair?
Maak je afspraak >>

En wie ben ik? An Daelmans, fijn je te leren kennen!

Een ontembare passie voor decoratie en wooninrichting, een hart voor persoonlijk interieuradvies, een oog voor maatmeubilair van de hoogste kwaliteit, ... Als woonstyliste met ruim 20 jaar ervaring is het mijn passie om mee te stappen in het verhaal van de klant en samen een ultiem thuisgevoel te creëren. Lees verder >>

   interieuradvies Arte-Cose Mortsel


Op de hoogte blijven van Il Sogno Homestyling? Volg onze Facebookpagina en blijf up-to-date! 
Cocoonen in coronatijden: Arte Cose biedt interieuradvies op afspraak

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x