Interieurstyling voor senioren

Interieurstyling voor senioren 

Interieurstyling voor senioren, oubollig? An Daelmans, interieurstyliste en zaakvoerder van Il Sogno Homestyling, bewijst het tegendeel!


interieurstyling voor senioren 

Lichte tinten, warme stoffen, sfeervolle verlichting, een moderne look & feel, … An vertrekt van je persoonlijke levensstijl en vertaalt deze in een eigentijds interieur met een instant thuisgevoel.

Kleiner gaan wonen in een fris interieur 

Zijn de kinderen het huis uit? Vragen je huis en grote tuin veel kosten en onderhoud? Wil je meer reizen en genieten? Genoeg redenen voor senioren om bewust te kiezen voor een kleinere woning, nieuwbouwappartement of serviceflat. Of misschien is jouw eigen woning aan een stevige opfrissing toe om comfortabel te wonen op je oude dag. De start van een nieuwe, boeiende levensfase die heel wat interieurvragen met zich meebrengt.

Interieurstyling voor senioren: persoonlijk, praktisch en met pit

An Daelmans is interieurstyliste en begeleidt heel wat senioren om een nieuw interieur te creëren met een goede balans tussen authentieke elementen en hedendaags maatwerk. Een stijlvol familiestuk, retro naaimachine of opvallende vaas: de combinatie van persoonlijke items met nieuwe meubels geeft je interieur een frisse toets.Interieurstyling voor senioren

“Ik hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak waarbij ik een stijlvol interieur wil creëren in combinatie met veel wooncomfort. De krant lezen in een relaxfauteuil of breien onder een goede lamp? Een goede wooninrichting is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Win-win!” - An Daelmans, Il Sogno Homestyling

Interieur maatwerk vanaf een blanco blad

Voor senioren is het niet altijd evident om een nieuwe interieurinrichting te kiezen of nieuwe meubels te kopen. Wat is er mogelijk en welke meubelwinkels moet je bezoeken? Interieurstyliste An schuift graag mee aan tafel om je te adviseren. Ze blijft ver weg van de massameubelzaken. Ze ontwerpt voor jou unieke meubels die naadloos aansluiten bij je salon, eetkamer of slaapkamer. Dressoirs, bijzettafels of op maat gemaakte kasten: Il Sogno Homestyling ontwerpt jouw pièce unique in mooie materialen in een breed kleurenpalet.

Een nieuw interieur voor een nieuwe levensfase? 
Interieurstyling voor senioren met Il Sogno Homestyling

De herinrichting van je woning vertrouw je het liefst toe aan een ervaren interieurstyliste die rustig de tijd voor je neemt. An heet je hartelijk welkom, luistert aandachtig en matcht je unieke levensstijl met een passend, persoonlijk interieur, van meubels tot kasten, van gordijnen tot verlichting. Een vlotte babbel of verkwikkend kopje koffie? Die zitten standaard in haar service:

1. Koffie & kennismaking | Je volledige woning renoveren of 1 ruimte opfrissen? Een appartement of serviceflat inrichten? An hecht veel belang aan jouw woon-DNA en persoonlijke stijl. Daarom leert ze je graag beter kennen! In onze interieurwinkel in Mortsel kan je terecht voor een uur gratis interieuradvies.

2. Plaatsbezoek & persoonlijk plan | Zijn we een match? Fantastisch! An komt bij je langs, analyseert de ruimte en rolt een interieurplan uit dat 100% aansluit bij je woonwensen en budget. Hiervoor hanteren we een vaste uurprijs die je later kan recupereren vanaf een bepaald aankoopbedrag. Handig!

interieurstyling voor senioren

BONUS: OPRUIMCOACH CHARLOTTE

An werkt samen met opruimcoach Charlotte van OrganiseMe om senioren te helpen verhuizen, opruimen of renoveren. Boeken, serviezen, bestekken, vazen, … Doorheen de jaren heb je heel wat huisraad en inboedel bij elkaar verzameld. Je kastindeling en opbergruimtes optimaal benutten? Welke meubels wil ik wel of niet behouden? Opruimcoach Charlotte brengt rust in je hoofd en structuur in je huis. 


3. Actie & opvolging | Schilderwerken, meubelen op maat, nieuwe verlichting of elegante decoratie: An volgt de interieurwerken stipt op zonder extra kosten. Samen selecteren we de geschikte stoffen, stalen en kleuren en leiden we de werken in goede banen. Een maximaal resultaat met een minimum aan overlast.

4. Enjoy! | De meubels zijn geïnstalleerd, de lampen hangen op en de kussens worden opgeschud: tijd om te genieten! 


Je woning, serviceflat of nieuwbouwappartement in een nieuw jasje? An is benieuwd naar je plannen! Spring binnen in de winkel in Mortsel of plan een gesprek in per telefoon, e-mail of via dit contactformulier. Interieurstyling voor senioren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x