Interieuradvies

Benieuwd hoe we je slaapkamer of zithoek nieuw leven kunnen inblazen? Ga je kleiner wonen en wil je beroep doen op een ervaren interieurstylist? Op zoek naar gepersonaliseerd advies over de inrichting van je huis?  

Welkom bij Il Sogno Homestyling. Wij laten je opnieuw thuiskomen in je interieur, van een enkele kamer tot een volledige totaalinrichting.

Interieur


Opgroeiende tieners, kinderen die het nest verlaten, verhuizen naar een kleinere woning, … Net zoals je gezinssituatie, verandert ook je interieur en indeling van je woning doorheen de jaren. Il Sogno Homestyling is de woonstylist bij uitstek voor de herinrichting van je huis of appartement. Wij zijn benieuwd naar je verhaal en geven tips & tricks die perfect aansluiten bij je smaak en levensfase. 

Een afspraak maken voor interieur- en kleuradvies aan huis?

Il Sogno Homestyling klopt bij je aan, analyseert je huidig interieur en geeft je helder advies over de mogelijke kleuren, materialen en meubels. Onze interieurstyliste werkt op afspraak en aan een vast uurtarief. Interesse? Kom langs in onze winkel in Mortsel of contacteer ons voor een transparante offerte!

  1. Interieur- of kleuradvies à €75/u ex BTW >> An komt bij je thuis en luistert naar je verhaal.  Aan de hand van stalen, foto’s en een grondige uitleg inspireert ze je en geeft ze je tal van ideeën om mee aan de slag te gaan.  Uiteraard kan dit los van de winkel geboekt worden en staat het je nadien vrij om interieur items bij Arte-Cose aan te kopen of niet.** Informeer naar de gratis formule!
  2. Interieuradvies met 3D rendering >> Na het advies worden je plannen in een 3D rendering omgezet, met alle details en mogelijkheden qua stoffen, kleuren en materialen.  Zo krijgt je droom interieur vorm al voor het is gecreëerd! Deze 3D rendering is steeds persoonlijk en wordt voor jou getekend op maat.
  3. Advies sessie 'Meer thuis met minder' in combinatie met Professional organiser Charlotte Wauters >> Speciaal voor mensen die verhuizen (van groot naar klein) en gericht en persoonlijk advies willen om hun verhuis , het afscheid van vertrouwde spullen en de inrichting van hun nieuwe woonst zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.
  4. NIEUW ! Online Advies sessie van 1u à €60/u ex BTW >We hebben allemaal minder tijd en zijn meer en meer online verbonden met mekaar.  Daarom is het nieuwe online interieuradvies een echte aanrader voor mensen die met een strak tijdsschema kampen of niet in de mogelijkheid verkeren om naar de winkel te komen of om een thuisadvies te boeken. Een uur waarin An online of via foto's of plan kan meekijken in de ruimte en gericht advies kan geven.  Je kan nadien zelf aan de slag met de ideeën die je meekreeg of je schakelt An in voor een (totaal)inrichting.

Resultaat rendering interieur
resultaat rendering interieur


Persoonlijk interieuradvies en kleuradvies aan huis in regio Antwerpen?


Interieuradvies

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x